Hűségprogram

Gyűjtsd a vásárlásait után a hűségpontokat és váltsd be már a következő vásárláskor!


A KameraTartozekok.HU-n a hűségpont rendszer lényege, hogy minden regisztrált vásárlónak a vásárlást követően, minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá. A későbbi vásárlások során lehet a meglévő hűségpontokat felhasználni. A regisztrációért illetve hírlevél feliratkozásért cserébe 50-50 pontot írunk jóvá! 

1 hűségpont 1 Ft-ot jelent!

A termék hűségpont értékét vásárláskor a termék adatlapján az adatok fül alatt tudja ellenőrizni, a rendelés leadásakor pedig az összesített pontokat látja, ennyi pont jár a megvásárolt termékek után.

Aktuális hűségpont egyenlegedet bármikor nyomon követheti bejelentkezés után. Belépést követően a felső menüsor profil menüpont kedvezmények füle alatt ellenőrizheti.

A termékek kosárba helyezése után azonnal láthatü a beváltható pontok, amelyeket azonnal felhasználhat, (így a végösszeg is automatikusan csökken) vagy tovább gyűjtögetés céljából későbbre is félretehető.

Fontos tudnivalók a hűségpontokkal kapcsolatban:

  1. Kizárólag az internetes megrendelések után jár hűségpont.
  2. A rendelés után járó hűségpontok minden esetben akkor íródnak jóvá, ha a megrendelt termék átvételre került, és a számla ki lett egyenlítve.
  3. A már összegyűjtött hűségpontok a jóváírástól számított 6 hónapig érvényesek. Fontos, hogy ilyenkor nem a teljes pontegyenleg nullázódik, hanem csak a 6 hónapnál régebbiek.
  4. A felhasznált pontok értéke nem haladhatja meg a megrendelés végösszegének a 10%-át. A fennmaradó hűségpontok egy későbbi vásárlás során beválthatóak lesznek.
  5. Minimum 500 pontot kell felhasználni egy vásárlás alkalmával!